Hallo ik ben Annelies ,

Met heel veel plezier maak ik de tassen. De tassen met LEF !

Iedere tas is uniek.

Ik heb een opleiding in de mode gevolgd, waar ik geleerd heb om met stoffen te werken. Van gala jurk tot maatpak heb ik daar leren maken. Vervolgens heb ik jaren als etaleur gewerkt. Een baan waarin ik heel veel van mijn creativiteit kwijt kon. Mijn huidige baan is iets minder creatief .

Vandaar dat ik in het  voorjaar van 2014 ben begonnen met het maken van tassen. Tassen gemaakt met LEF!

Iedere tas is uniek! Ik gebruik allerlei stoffen. Soms stoffen met een verhaal. Zo maak ik tassen van (gebruikte) leger plunjezakken. Zeil wat jaren in de wieken van een molen heeft rondgedraaid. Tassen van originele marinedekens. Heel stevig canvas dat ik achterin een magazijn van een groothandel in legerspullen heb gevonden.

Tijdens mijn reis naar Marrakech heb ik heel mooi leer gekocht. Sinds die tijd maak ik voornamelijk tassen van leer. Ook in Thailand, in een bijzondere straat in Bangkok, heb ik de mooiste stukken leren weten te vind. Maar ook in Nederland locaties ontdekt waar ik leer kan kopen . Het uitzoeken van leer is al een hobby op zich!

Ik hoop dat er een tas tussen zit die jij leuk vindt. Het is ook mogelijk een LEF tas op maat te laten maken. Je kan dan zelf uitzoeken welk leer en bijvoorbeeld aangeven hoe de inrichting aan de binnenkant van de tas voor jou het meest praktische is.

Groetjes

Annelies

alles@gemaaktmetlef.nl